Schoenen voor vrouwen met een schoenmaatje meer

Als vrouw met een schoenmaatje meer is het niet evident om
stijlvolle, elegante en comfortabele exemplaren te vinden.

In de gewone schoenenwinkel beland je dan al snel in een
inspiratieloze hoek met een beperkt aanbod. Daar wordt niemand gelukkig van, toch?

schoenen

Experience store

Vanuit deze frustratie is Tinneke De Kimpe gestart met Louise Schoenen. Een gloednieuw luxeconcept in een huiselijke sfeer voor dames die kwaliteit en een persoonlijke touch hoog in het vaandel dragen. Je kan er elegante en stijlvolle damesschoenen vinden van maat 38 tot 44.

 

Je kan er terecht tijdens de openingsuren, maar ook op afspraak, ook na de reguliere winkeluren. Er heerst een huiselijke, maar toch luxueuze sfeer. Haar kennis van zaken als schoenenontwerpster, modegevoeligheid, oog voor detail en ervaringsdeskundigheid vormen het recept voor een winkelervaring met individuele begeleiding van het hoogste niveau.

 

Passen mijn zolen wel in schoenen van Louise schoenen?

Tuurlijk! Tinneke voorziet een heel uitgebreid gamma, dus ook schoenen waarbij de zool uitneembaar is. In haar webshop kan je dit zelfs aanduiden bij de filters. Je kan dus al gerust eens een kijkje nemen op haar webshop. Toch niet helemaal zeker of de schoen wel aan jouw voeten past? Dan kan je nog steeds naar haar winkel gaan in Dendermonde op de Grote Markt! Zij zal je met veel plezier bijstaan voor jouw ideale match te vinden! 


Pssssst. In de praktijk in Overmere staan ook enkele modelletjes van Frankie4! Dit een merk ontworpen door podologen en kinesitherapeuten in Australië. 

Waar kan ik deze winkel vinden?

Stel uw vraag