WIE BEN IK?

Ik ben Charity Audenaert, een 26-jarige jonge dame die al sinds kinds af interesse heeft in het menselijk bewegen. Het beroep podoloog leek mij dan ook het meest interessant omdat het een perfecte combinatie is van patiëntencontact maar ook nog zelf hulpmiddelen vervaardigen. 

In 2016 studeerde ik af als Bachelor in de Podologie aan de Artevelde Hogeschool Gent. Na deze 3-jarige opleiding had ik er nog geen genoeg van. Ik ben me verder gaan specialiseren door nog een Bachelor in de Orthopedie – Schoentechnologie voor sport en revalidatie te behalen aan de Thomas More Hogeschool te Geel.

 

Vanaf 2018 ben ik te Grembergen gestart met mijn eigen podologische praktijk. Naast mijn zelfstandige activiteit ben ik ook werkzaam bij Orthovandewiele te Zulte. Hier zal ik ook de podologische onderzoeken uitvoeren en draai ik mee in het orthopedisch atelier. 

Vanaf 2020 zal ik ook werkzaam zijn als podoloog in een nieuw paramedisch centrum Het Pand’Hier kan u terecht voor podologisch onderzoek maar ook verschillende andere disciplines.

Om u de meest efficiënte behandeling te kunnen geven, blijf ik mij bijscholen om steeds op de hoogte te blijven van nieuwe tendensen binnen de podologie. 

Waarvoor kan u terecht bij de podoloog? Kijk dan even hier

Close Menu